telefon  933720572  -  608305839  

Sabieu què?

Des d'aquest espai us oferirem consells i altra informació que segur serà del vostre interés!!!

Paràsits...!!!

Paràsits

01/07/18

Durant tot l'any és important tenir cura de que els nostres gossos i gats no agafin paràsits però en aquest temps és especialment important perquè hi ha més. Poden transmetre'ls malalties greus i algunes són zoonosi, es poden transmetre als humans.

Per exemple, una femella de puça adulta posa de 20 a 50 ous al dia. Al llarg de la seva vida pot posar fins a 600 ous. Els ous són enganxifosos i cauen de l'hoste (gos o gat) a catifes, llits, sofas, herba, terra, mobles. Les larves surten de l'ou entre 2 dies i varies setmanes després de la posta. De entre els següents 6 dies a 2 setmanes, es transformen a pupes.

Els ous i les larves es poden destruïr fàcilment amb sprays i altres productes...

El problema és la següent fase, la pupa. La larva es fabrica un capoll de qualsevol cosa que troba a l'ambient, pèls de catifa, cabells, pols,... tot barrejat amb la seva saliva. Dins del capoll, la larva es desenvolupa fins a puça durant 8-10 dies en condicions normals, però si les condicions són adverses, la puça pot aguantar fins a mesos dins del capoll, per sortir quan les condicions siguin favorables i iniciar de nou el cicle.

Coses que no poden menjar...

Tot i que pugui semblar que els gossos i els gats poden menjar de tot o que són increíblement forts i poden digerir qualsevol cosa, això no és així, igual que passa amb els humans, els gossos i gats no poden assimilar tots els aliments o medicaments.

Estigueu alerta!!!, perquè en aquest apartat, poc a poc, us anirem donant una petita guia de les coses que "ells" no poden menjar o pendre.

Continuar llegint...

Els gats

28/02/2018 - Us deixem l'enllaç d'una pàgina on trobareu coses sobre els nostres amics els gats.

Esperem que la trobeu interessant!!!

Planifica les vacances amb temps...

07/01/2018 - Per a qui us agradi la platja, aquí us deixem l'enllaç d'un article moooolt interessant per poguer gaudir de la platja amb els vostres gossos.

Són totes les platges de la península on al 2017 estava permés anar amb ells.

Esperem que us ajudi per planificar les vacances.

Des de VeterClínic Esplugues us volem desitjar...

que tothom tingui el seu propi estel i dins d'ell..., un somni que tard o d'hora es pugui complir.

Bon Nadal i Feliç any 2018.

Leishmaniosi

01/10/2017 - Sobretot, recordeu que hem de protegir als nostres gossos (i gats) dels mosquits. Si voleu més informació sobre la leishmaniosi premeu aquí.

Leishmaniosi

'Amigos inseparables'

'Amigos Inseparables' és una campanya de conscienciació social amb l'objectiu de sensibilitzar la societat, sobre la tinença responsable d'animals de companyia i la lluita contra l'abandonament animal. Amb aquesta campanya pretenen transmetre un missatge universal perquè els animals siguin entesos com a éssers nobles que sempre t'acompanyaran al llarg de tota la teva vida. Volem que el conjunt de la societat sàpiga que tenir un animal de companyia és tenir un gran amic que s'ha de respectar, cuidar i del que mai ens hem de separar...

Participa en els sortejos!!!

Per més informació, clickeu aquí.

Por als petards

Són molts els gossos que tenen por dels petards. Aquí us deixem uns consells, esperem que us siguin d'utilitat. Si voleu més informació, veniu a la clínica i us informarem del que necessiteu.

Por als petards

Premeu a la foto per veure els consells

Clínica Veterinària VeterClínic Esplugues - C/Carme,21 - 08950 Esplugues de Llobregat - Barcelona

De dilluns a divendres de 10h a 20:30 h i dissabtes de 10h a 14h

Es prega demanar cita prèvia

Logo Instagram
Logo Facebook