telefon  933720572  -  608305839  

Equipament

A la nostra clínica disposem d'un ampli equipament per poder-vos donar diagnòstics i tractaments amb la màxima fiabilitat i el menor temps possible.

Sales de consulta

Disposem de dues sales de consulta amb fonendoscopi, oftalmoscopi, otoscopi, ecògraf, electrocardiograf, mesurador de pressió arterial, mesurador de pressió ocular..., per poder fer una exploració exahustiva dels nostres pacients.

  • DSC00045
  • DSC00054
DSC000451 DSC000542
  • rajos2
  • rajos1
rajos21 rajos12

Sala de radiologia

Amb un equip de radiologia digital d’última generació que ens permet obtenir imatges de gran qualitat al moment i poder-les enviar per e-mail instantàniament o gravar-les en un CD per poder-les donar al client en la mateixa visita.

Laboratori

Disposem d'un laboratori equipat amb una àmplia maquinària que ens permet realitzar la majoria de proves i analítiques de rutina, al moment. Analitzador hematològic per realitzar hemogrames i així poder detectar patologies relacionades amb els eritròcits, les plaquetes o els glòbuls blancs... Analitzador de bioquímiques, electròlits, hormones i altres..., aquesta màquina ens dóna informació sobre paràmetres enzimàtics de l'organisme, coneixent els seus valors en sang es poden detectar una gran quantitat de malalties relacionades amb el fetge, els ronyons, el pàncrees, les glàndules adrenals... També analitza electròlits sèrics per poder corretgir els desequilibris que poden posar en perill la vida de l'animal. Així com també ens permet analitzar hormones com la T4 i fer quantificacions de les pèrdues de proteïna en orina. Coagulómetre, ens permet detectar problemes en la coagulació sanguínia i actuar ràpidament davant patologies greus. Microscopi òptic com a mitjà per diagnosticar patologies dermatològiques, sanguínies, urinàries, parasitàries, oncològiques... També disposem d'un ventall de Tests ràpids de detecció de malalties com la Leucèmia i la Immunodeficiència felina, Panleucopènia felina, Giàrdies, Leishmània, Parvovirus i Coronavirus caní, problemes cardíacs...

Quiròfan

Totalment equipat amb màquina anestèsica de gassos inhalatoris per realitzar anestèsies segures. Monitor multiparamètric per controlar les constants vitals en tot moment mentre el pacient està anestesiat. Bomba d'infusió per subministrar els fluids que són necessaris durant les intervencions quirúrgiques.

Estem en continua formació per aplicar els millors protocols anestèsics segons la patologia de cada cas concret i fer que el vostre animal, abans, durant i després de l'anestèsia estigui en la situació més segura possible.

Sala d'hospitalització

Pels postoperatoris o en cas de que una patologia ho requereixi, disposem d'una sala d'hospitalització totalment aillada de sorolls. Volem que a les vostres mascotes en moments difícils, no els hi falti cap atenció, per això el nostre equip està pendent en tot moment de les seves necessitats. Disposem de l'equipament i el material necessari per fer la seva hospitalització el més eficient, agradable i confortable possible.

Clínica Veterinària VeterClínic Esplugues - C/Carme,21 - 08950 Esplugues de Llobregat - Barcelona

De dilluns a divendres de 10h a 20:30 h i dissabtes de 10h a 14h

Es prega demanar cita prèvia

Logo Instagram
Logo Facebook